Închide

CFR, mutarea iernii pe piața transferurilor. Unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1 vine la Cluj să se lupte la titlu

Sport by Catalin Suciu - ian. 19, 2018 0 866

Astra Giurgiu și CFR Cluj au ajuns la un acord în privința transferului lui Alexandru Ioniță II. 1 milion de euro e suma pe care o vor plăti clujenii.

Cel mai curtat jucător al Astrei, Alex Ioniță, va evolua din această iarnă la CFR Cluj. După două luni de negocieri, Astra și CFR au ajuns la un acord de transfer, iar mijlocașul e așteptat în Spania, acolo unde clujenii se află în plin cantonament.
E al doilea cel mai scump transfer al Ligii 1, după Ianis Hagi (luat cu 2 milioane de la Fiorentina), CFR-ul urmând să plătească 1 milion de euro pe Ioniță. În plus, atacantul Urko Vera, de la CFR, ar putea ajunge la Astra sub formă de împrumut, mai ales după ce Dan Petrescu l-a luat pe Țucudean.

În vârstă de 23 de ani, Ioniță a bifat 20 de apariții la Astra în acest sezon și a reușit 10 goluri.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.