Închide

Transfer de marcă făcut de U Cluj. Un fost colaborator al lui Mircea Lucescu a semnat cu „Șepcile roșii”

Sport by Catalin Suciu - ian. 19, 2018 0 1017

Victor Hexan, fostul maseur al formației Șahtior Donețk, unde a colaborat vreme de zece sezoane cu Mircea Lucescu, dar și al echipei naționale a României, până în 2016, s-a întors “acasă” după 25 de ani și va coordona activitatea de masaj și kinetoterapie a FC Universitatea Cluj, anunță site-ul oficial al clubului.

În urmă cu 25 de ani, ajungea în curtea “Șepcilor roșii” după experiențe la Unirea Alba Iulia și Metalul Aiud. A rămas până în 1996, moment din care cariera sa a înflorit fulminant. A lucrat cu toate loturile “tricolorilor”, a câștigat Cupa UEFA alături de Mircea Lucescu, la Șahtior Donețk, iar Zenit Sankt Petersburg este ultimul colos care îi completează CV-ul impresionant.

Universitatea Cluj i-a trezit mereu amintiri plăcute, spune el, iar de “Il Luce”, devenit între timp selecționerul Turciei, îl leagă o prietenie strânsă.

“Sunt 25 de ani de când am venit prima dată la “U”. Se întâmpla pe vremea lui Remus Vlad. A fost o perioadă foarte frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată și tocmai din acest motiv am ales să revin cu inima deschisă, cu tot dragul, la “U”. În viață nu trebuie să uiți niciodată de unde ai plecat. Dacă “U” Cluj nu ar fi existat, probabil acum eram pe la Șimleu Silvaniei, orașul meu natal sau pe la Aiud, cine știe? Dumnezeu le aranjează pe toate, însă. Am petrecut zece ani extraordinari la Șahtior, lângă Mircea Lucescu. A fost superb, echipa a câștigat multe trofee. Eu am o relație specială cu el, este un om deosebit, un caracter aparte”, ne-a povestit omul care a jucat pentru Gloria Șimleul Silvaniei (1972-1974), CFR Cluj (1974-1977), Sticla Arieșul Turda (1977-1983) și Metalul Aiud (1983-1989).

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare