Închide

Adio, Cluj! Naționala de fotbal a României va evolua pe un alt stadion din primăvară

Sport by Catalin Suciu - ian. 19, 2018 2 1364

Naționala  a evoluat în ultima campanie de calificare și a susținut și meciuri amicale pe Cluj Arena, respectiv Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj, dar „tricolorii” se vot muta din primăvară pe un alt stadion.

România va susține un meci amical cu Suedia, pe 27 martie, iar partida se va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco din Crauiova, după cum precizează Federația Română de Fotbal.

Naționala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiții Liga Națiunilor UEFA. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018.

Ultimul joc al „tricolorilor” la Cluj s-a disputat în Gruia, cu Turcia, ai noștri impunându-se cu 2-0. România a mai evoluat pe Cluj Arena cu Danemarca (0-0), Muntenegru (1-1), Spania (0-0) și Chile (3-2), ultimele două fiind meciuri amicale.

 

 

2 comentarii

  1. Nu vor mai reveni niciodata la Cluj.
    De ce ar face-o ?
    Craiova , Bucuresti, Ploiesti au stadioane pentru fotbal fara pista de atletism, adecvate jocului de fotbal.

    La noi Boc a insistat sa avem pista asta care distruge atmosfera ( de parca stadionul nu e afcut pentru spectatori ) . Inca o mostra de incompetenta marca Boc.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare