Închide

VIDEO CFR Cluj, la pământ. Echipa lui Trică, bătută de Viitorul pe teren propriu

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 15, 2015 0 568

“Feroviarii” sperau să câștige cu Viitorul Constanța după ce în runda precedentă au pierdut nemeritat cu Steaua, în Ghencea. Trică a încercat să-și motiveze din nou jucătorii, s-a zbătut mult pe margine, iar Jazvic și Chanturia au avut primele acțiuni la poarta lui Albuț. Mitrea și-a încercat tirul cu o execuție din lovitură liberă (18), Mincă s-a întins, dar peste câteva minute tabela de scor s-a modificat. Nicoliță a executat perfect un corner, Tănase a deviat fin, iar Henrique a reluat din doar câțiva metri în poarta goală (26).

Gazdele n-au renunțat la luptă, dar a fost nevoie de o greșeală uriașă a portarului de la Viitorul pentru a restabili egalitatea. Chanturia a șutat dintr-un unghi imposibil, din lovitură liberă, la colțul scurt, iar Albuț a scăpat balonul în poartă (39). Entuziasmul golului a ținut doar două minute în Gruia, pentru că oaspeții au preluat din nou conducerea.
Tănase a scăpat singur spre poartă, a șutat în forță în bara transversală , mingea a căzut un metru în poartă, dar asistenul și arbitrul adițional n-au văzut golul. Faza a continuat, mingea i-a revenit aceluiași Tănase, care din doar doi metri, a șutat din nou în bară, numai că Marin a fost pe fază și a tras pentru 2-1.

În repriza secundă CFR-ul a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Carp, iar oaspeții au mai ratat două mari ocazii prin Bănel Nicoliță și Florin Tănase. Fluier final, final de partidă și CFR rămâne cu 11 puncte pe ultima poziție a clasamentului.

Joi, formația din Gruia va evolua la Mediaș, acesta fiind ultimul meci înaintea returului semifinalei din Cupa Românie cu Universitatea Cluj (1 aprilie).
CFR: Mincă – Jakolis, Larie, Ene, Camora – Carp, Muniru – Jazvic, Păun, Chanturia – Tade
Rezerve: Amadio, Lopes, Szilard Veres, Negruţ, Kereki, Petruş, Cubleşan

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.