Închide

CFR l-a cumpărat cu 150.000 de euro, iar fotbalistul poate pleca după doar două meciuri oficiale

Sport by Actual de Cluj - mai 24, 2022 0 240

Roger (26 de ani), extrema stângă de la CFR Cluj, e dorit înapoi la UTA de Ilie Poenaru, noul antrenor al arădenilor, scrie gsp.ro.

„Cred că Roger e o țintă pentru mai multe cluburi, e un jucător foarte bun, care a demonstrat. E un fotbalist interesant, s-ar plia pe principiile mele de joc”, a declarat Poenaru la „Digi Sport Special”.

„Roger a suferit foarte mult, la fel ca Boateng, când a venit la echipă. N-a reușit să se impună, dar asta nu înseamnă că nu poate reveni în vizorul primei echipe în viitor. Poate impactul cu CFR nu a fost așa cum ne-am dorit. Nu orice jucător care vine la CFR se impune. Gândiți-vă câți jucători au plecat de când sunt eu la CFR.

Aici e presiune maximă și se vrea mereu câștigarea campionatului. Dacă nu faci față imediat, nu te așteaptă nimeni, nici pe mine, nici pe el. Dar eu cred în calitățile lui Roger în continuare, cred că la un moment dat va exploda, dar pentru moment nu a reușit să-mi demonstreze la antrenamente că e foarte bun”, declara Petrescu în cadrul unei conferințe de presă din aprilie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare