Închide

Antrenorul care a calificat-o pe U Cluj în finală rămâne fără contract: „probabil vom discuta după baraj”

Sport by Catalin Suciu - mai 24, 2022 0 487

Universitatea Cluj încearcă să promoveze în Liga 1 și va juca duminică returul cu Dinamo, după victoria cu 2-0 de la Cluj. Până atunci, grupa U19, din Liga Elitelor, va juca finala campionatului.

Toată atenția este îndreptată asupra echipei mari, dar U19 poate deveni campioană națională vineri. EchipaU19 antrenată de Marius Suller va juca finala campionatului împotriva celor de la FK Csíkszereda, formație care a eliminat-o în semifinale pe Farul. „Asta le-am spus de la început, de acum un an, că vreau sa câștigăm campionatul. Suntem cu trofeul pe masă. Am mizat pe organizare, fiindcă erau multe alte favorite. Nimeni nu ne dădea șanse să ajungem aici, nimeni nu ne dădea șanse să intrăm măcar în play-off. Și uite, suntem aici și drumul nostru continuă”, spune antrenorul Marius Suller pentru Actualdecluj.ro.

Suller își încheie contractul cu U Cluj la finalul lunii iunie. „Vrem să fim campioni, atât! Nu știu ce își dorește conducerea, probabil că vom discuta o eventuală prelungire după meciul de promovare cu Dinamo. Nu știu ce își doresc, vom vedea. Eu vreau să fim campioni. Eu și acești copii care știu ce înseamnă să joci la Universitatea. De asta am ajuns și în finală. Am jucat organizat și cu fotbaliști care știu ce înseamnă acest club”, a mai spus Marius Suller.

U19 va juca finala campionatului vineri, de la ora 17:30, pe stadionul Giulești.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.