Închide

10 lucruri despre viitorul sezon din Liga 1

Sport by Catalin Suciu - mai 19, 2022 0 183

*CFR va juca cu FK Šachcior Salihorsk in preliminariile Ligii Campionilor, adversar de calibru din Belarus, care ii da deja fiori lui Dan Petrescu: „Aș fi preferat să cu oriciune ,dar nu cu Šachcior Salihorsk. E cel mai greu adversar pe care l-am fi putut întâlni. Preferam să joc cu Manchester City, păcat că merge direct în grupe”, a spus Bursucul.

*Întrebat de Neluțu Varga de ce buget ar avea nevoie pentru a ajunge în grupele Ligii, Dan Petrescu i-a spus că are nevoie de 159 de milioane de euro pentru a ajunge măcar în play-off-ul Europa League, aici intrând și transferul lui Culio de la țară, din Argentina.

*FCU Craiova l-a demis pe Nicolo Napoli, a reușit ca în pauza de vară să schimbe cinci antrenori, dar va începe campionatul tot cu Nicolo Napoli, aflat la al 24-lea mandat pe banca echipei lui Mititelu.

*U Cluj nu e in Liga 1, dar și -a propus promovarea și e ca și cum ar fi în liga 1. A schimbat lotul, a schimbat și staff-ul. Adrian Falub, singurul antrenor care îl poate depăși în această viață pe Nicolo Napoli la mandatele petrecute la o singură echipă, a semnat pe doi ani, dar poate fi dat afară după 5 etape și readus peste un an pentru a reîncepe reconstrucția pentru 4 meciuri.

*Supărat că echipa Farul nu e lăsată să joace în cupele europene, fiind înființată în urmă cu un an de zile, Gică Hagi a răbufnit: „ce să faci, suntem mici, mici, Hagi nu e respectat de UEFA. Dacă ne ascundem după unghii, fotbal nu facem și mergi după copil să îl duci la fotbal și cresc mari da UEFA nu ne vede”

*Pentru a face campionatul mai atractiv, Federația Română de Fotbal a propus ca din sezonul viitor ocupanta locului 2 să joace un meci de baraj pentru conference League cu locul 16,  locul 3 nu va juca în nici o competiție europeană, însă locul 5 va disputa un baraj tot pentru conference League cu ocupanta locului 12. În liga a doua locul 17 va juca un baraj de promovare cu locul 1, în timp ce ocupanta locului al doilea va promova direct in Liga 1, iar locul 7, în funcție de golaveraj, ar putea promova direct.

*Dinamo și-a anunțat o obiectivele pentru acest sezon. Sunt două, de fapt. 1: FRF să mărească la 18 numărul echipelor. 2: patru echipe să intre în faliment după etapa a zecea.

*FCSB și -a găsit stadion pentru meciurile de pe teren propriu și va juca din acest an partidele de acasă la Vaslui.

*Chindia Târgoviște face eforturi supraomenești și încearcă, zadarnic, să readucă în localitate leul scăpat dintr-o curte pentru a- l pune pe noua siglă, dar leul nici nu vrea să audă de așa ceva: îs de două săptămâni în Cluj, am internet în copaci și cuști electrice Smart. Mai bine vă căutați o altă mascotă, eu nu mă mai întorc, sarakilor”, le-a transmis leul șefilor Chindiei.

*Supărat din oficiu, un fan craiovean a tăiat cu un obiect ascuțit monitorul sistemului var la primul meci al Craiovei.  Clubul a transmis un comunicat că suporterul este, de fapt, din Galați, fapt pentru care Oțelul a fost nevoită să vină cu alte precizări: E din Brăila, e din Brăila!

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Citiți și: Leul din Târgoviște a ajuns la Cluj!

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.