Închide

Leul din Târgoviște a ajuns la Cluj!

Actualitate by Catalin Suciu - mai 12, 2022 0 9714

*Leul pierdut în Târgoviște a fost zărit stând pe o bancă în parcul central din Cluj citind jungla de la A la Z în incercarea de a găsi o chirie pe care să și-o permită măcar temporar.

*Leul a plecat din Târgoviște după ce a discutat ceilalți lei din grădina zoologică din localitate, care i-au spus că există o localitate în România care se numește Cluj, unde există o junglă Smart, iar patrupedele se prind singure în lianele electrice Smart din jungla Smart.

*Bucuros că ajunge la Cluj, leul din Târgoviște și-a sunat prietenii lei și le-a zis: „Barcelona e fix pl pe lângă Cluj. De Munchen nu mai vorbesc.”

*Auzind de leul fugar din Târgoviște, urșii din Brașov au ieșit din amorțeală, spunând că nu mai pot fi atât de comozi: „spre toamnă ieșim sub Feleac, nu sub Tâmpa, doar să mai agonisim ceva, că la Cluj e scump”, a zis Neluțu, șeful urșilor din cartierul Răcădău.

Un clujean de pe Mehedinți, cartierul Mănăștur, și-a scumpit chiria cu 400% după ce a ajuns leul în Cluj. „Api io-s die vină că o vinit tucma aici? Io am citit știrea și am dedus că s-o apreciat leu’, io-s vinovat?”

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare