Închide

CFR își menține supremația în Liga 1. Victorie la limită cu Viitorul

Sport by Catalin Suciu - dec. 18, 2018 0 144

Echipa clujeană a fost pragmatică și a câștigat cu Viitorul, desi a fost dominată copios în anumite momente.

CFR Cluj rămâne pe primul loc cu 44 de puncte, cu 3 peste FCSB, iar în runda următoare va primi acasă vizita formației bucureștene.

Ianis Hagi, Artean și Drăguș s-au jucat cu ocaziile în prima parte, dar CFR a punctat la singura șansă avută. Mladen a alunecat, iar Țucudean a marcat din careu (33). Viitorul a dominat și repriza secundă, dar i-a lipsit calmul în fața porții. Arlauskis a salvat o mare ocazie în minutul 60, iar partida a curs spre 0-1, finalul găsindu-i pe clujeni baricadați în propriul careu.

Sâmbătă de la ora 20:00 CFR va juca acasă cu FCSB, în ultimul meci al anului.

Viitorul: Cojocaru – Boboc (Ciobanu 71′), Mladen, Luchin, De Nooijer – Artean (Achim 64′), T. Băluță, Vână – I. Hagi, Voduț (Houri 46′), Drăguș
Rezerve: Buzbuchi, Mățan, Casap, Dima
Antrenor: Gică Hagi
CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovici, Bordeianu, Culio – C.Deac ( Ioniță 90′), Țucudean (Păun 64′), Omrani (Lang 90+3′)
Rezerve: Collado, Peteleu, Petrilă, Costache
Antrenor: Toni Conceicao

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.