Închide

Își vând golgheterul? CFR Cluj negociază plecarea celui mai important jucător

Sport by Catalin Suciu - dec. 16, 2018 0 382

Formația clujeană se luptă din nou la campionat, dar își poate pierde cel mai bun fotbalists, pe George Țucudean.

Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, a anunțat că formația clujeană  s-ar putea despărți în această iarnă de atacant. Dintre jucătorii de bază ar putea pleca și mijlocașul Damjan Djokovic.

„E posibil să plece (Țucudean -n.r.), îndeplinește toate criteriile. Este cel mai bun jucător din punctul meu de vedere în 2018. Este un jucător de națională, golgheter, sunt discuții și pentru el și pentru Djokovic”, a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport. George Țucudean (27 de ani) a marcat 15 goluri în acest sezon pentru CFR Cluj în toate competițiile în 25 de partide. Atacantul cotat la 2,5 milioane de euro a oferit și o pasă decisivă.

Fostul atacant de la FCSB și Dinamo a devenit și o prezență constantă la echipa națională.

Damjan Djokovici (28 de ani) a adunat 23 meciuri în acest sezon la CFR, reușind să înscrie de două ori și să ofere două pase decisive. Mijlocașul este cotat la 1,4 milioane de euro în acest moment.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu