Închide

CFR câștigă cu FCSB și îl demite pe Dică. Eurogol reușit de Ciprian Deac

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 23, 2018 0 566

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională și termină anul cu 46 de puncte, cu 6 în plus față de urmăritoare.

8000 de oameni au asistat din tribune la partida dintre două dintre candidatele la titlu în Liga 1. Debutul partidei a fost fără ocazii, iar CFR Cluj  a marcat total neașteptat. O supereușită semnată de Ciprian Deac. Era minutul 28, când Vinicius a trimis mingea din propria jumătate, Țucudean a prelungit cu capul, iar Deac l-a învins pe Bălgrădean cu un lob direct, dintr-o poziție extrem de incomodă. (VIDEO)

FCSB a încercat să revină, dar n-a avut nici o șansă, lovindu-se de apărarea compactă și sigură a clujenilor. Djokovic putea face 2-0, dar a nimerit bara, iar în prelungiri Ioniță a transformat un penalty. 2-0, iar CFR Cluj încheie anul cu un avans de 6 puncte față de locul al doilea.

„A fost un gol spectaculos, dar recunosc că a fost norocos. E un gol dificil, e greu ca cineva să înscrie din așa poziție. E clar că aceste goluri se marchează foarte rar. Mă bucur pentru victorie, mă bucur și mai mult atunci când îmi ajut echipa. FCSB are jucători foarte buni, de calitate. Am încercat să facem presing, nu aveam voie să le dăm spații și cred că am reușit asta”, a spus Deac la finalul partidei, la Look Sport.

Eșecul cu CFR va conduce la despărțirea de Nicolae Dică, Becali anunțând în direct la TV că antrenorul este demis.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, M. Roman I – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Jakolis, T. Moldovan, R. Rusescu, Moruțan, Al. Stan, I. Stoica
Antrenor: Nicolae Dică

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani
Rezerve: Collado, I. Costache, Al. Ioniță II, Lang, Păun, Peteleu, Petrilă
Antrenor: Toni Conceicao

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.