Închide

CFR, învinsă de Viitorul. „Am stat mai mult în avioane, pe drumuri”

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 07, 2019 0 76

Campioana a fost învinsă clar de Viitorul după un joc slab, mai ales în prima repriză. Clujenii au fost egalați în fruntea clasamentului de formația lui Hagi, ambele având 24 de puncte.

Peteleu a marcat în propria poartă în minutul 27, iar până la finalul primei reprize, Viitorul a punctat înco o dată. Cosmin Matei a marcat de la peste 25 de metri unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon. Nici repriza a doua nu a început bine pentru clujeni, care s-au văzut conduși cu 3-0 după golui lui Rivaldinho.

CFR a marcat din penalty, prin Culio.

În urma acestui rezultat, Viitorul ajunge la 24 de puncte, atâtea câte are și CFR Cluj.

„Prima repriză a fost cea mai proastă de când sunt eu la CFR! Viitorul a pregătit meciul foarte bine. Când stai prin aeroporturi și avioane e greu! Poate cu alte echipe poți să câștigi, dar nu cu Viitorul. Am luat goluri prea ușor. Am avut ocazii să facem 2-1, am avut ocazii mari, dar l-am întâlnit pe Căbuz (n.r – portarul Viitorului), care a fost cel mai bun jucător de pe teren. Jucătorii au avut atitudine, dar n-au putut! Nu e ușor să stai doar prin avioane și să nu te antrenezi. Ne-am băgat singuri mingea în poartă, le-am tot spus jucătorilor că nu trebuie să ne băgăm singuri mingea în poartă dacă vrem să câștigăm”, a spus Petrescu la finalul partide.

Viitorul: Căbuz – Boboc, Țîru, Mladen, De Nooijer – C. Matei, Artean, L. Houri – G. Iancu, Rivaldinho, G. Ganea

Rezerve: Cojocaru, St. Filip, P. Iacob, Ciobanu, Calcan, M. Dulca, Vl. Achim
Antrenor: Gică Hagi

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Cestor, Camora – Itu, Hoban, Culio – Costache, L. Traore, Păun

Rezerve: Rus, Susic, Pașcanu, Bordeianu, Deac, Golofca, M. Pereira

Antrenor: Dan Petrescu

Arbitri: George Găman (Craiova) / Asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Ciprian Danșa (Satu Mare) / Rezervă: Horia Mladinovici (București)

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu