Închide

CFR, egal fără goluri cu Dinamo. Clujenii au avut două penalty-uri neacordate

Sport by Catalin Suciu - nov. 11, 2019 0 142

Formația din Gruia se transformă atunci când nu joacă în cupele europene. În sensul rău. Fără agresivitate, fără cursivitate, fără limpezime, CFR-ul a dat impresia că e o umbră a formației care e aproape de calificarea în 16-imile Europe League.

Chiar și așa, ptuea să primească penalty, după 7 minute din meci, după faulutul făcut de Mrzljak în careu,  la Valentin Costache. Nici un șut pe poartă n-a avut CFR-ul toată repriza, pe urmă. Nici Dinamo n-a ieșit din tipare. S-a apărat și-a preferat să aștepte o șansă. Moldoveanu a irosit-o în finalul primei părți, fiind blocat de Arlauskis.

Arbitrul Hațegan putea da penlalty apoi pentru Dinamo, dar n-a văzut nici hențul făcut de Costache în propriul careu. Corbu a centrat din stânga, iar mingea a fost oprită de Valentin Costache . Jucătorul lui CFR Cluj a intrat prin alunecare în propriul careu, iar balonul l-a lovit în mână.

În repriza secundă ceferiștii și-au mai revenit, dar ritmul a fost la fel de slab. Rondon a bifat o ocazie mare, dar s-a opus Piscitelli.  În minutul 60, tot arbitrii au ieșit la rampă și tot în mod negativ,  după ce n-au dat penalty la un fault făcut de Ciobotariu asupra lui Păun.

ECHIPELE DE START

Dinamo: Piscitelli – D. Ciobotariu, Puljici, M. Popescu, Corbu (Moura 46′) – I. Filip, Mrzljak – Sorescu, Nistor, Moldoveanu (D. Popa 74′)- Perovic (Montini 62′)
Antrenor: Dusan Uhrin

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Hoban – V. Costache, Itu (Luis Aurelio 46′), Ad. Păun, Pereira (Bordeianu 46′) – Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare