Închide

U Cluj, victorie în ultimele secunde cu Concordia Chiajna

Sport by Catalin Suciu - nov. 13, 2019 0 244

Universitatea Cluj a fost condusă din nou, dar a întors partida în prelungiri. Formația lui Adrian Falub iese din zona fierbinte a retrogradării și poate respira din nou ușurată.

Cu multe remize, U Cluj nu reușea să iasă din zona roșie a ligii secunde. Din nou, clujenii au fost conduși, Concordia marcând în prima repriză prin Albu, dintr-un penalty ușor acordat de arbitru. Universitatea s-a mobilizat după pauză și a întors meciul. Florescu a egalat în minutul 88, iar în prelungiri Kay a înscris golul victoriei. Una nesperată după cum a decurs partida.

U Cluj se târâie deocamdată, nu impresionează, dar urcă puțin în clasament și se distanțează de locurile retrogradabile. În iarnă se anunță schimbări masive la echipă. Falub vrea să renunțe la postul de antrenor, se caută un alt tehnician, iar la transferuri deja se lucrează.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu