Închide

Petrescu explică rețeta succesului: „Sacrificiu, organizare, faze fixe, noroc și Arlauskis”

Sport by Catalin Suciu - nov. 08, 2019 0 127

Antrenorul clujenilor era în culmea fericirii după victoria cu Rennes, formația care a învins-o de două pe PSG în Franța.

„Asta e viața de antrenor. Fără sacrificiu, fără muncă, fără organizare, fără faze fixe și fără noroc nu ai cum să bați o echipă mai bună. Rennes a bătut PSG de două ori, e o echipă fantastică, cu mulți jucători în naționala de tineret a Franței. Am luat 6 puncte pentru că jucătorii s-au sacrificat. Când te sacrifici, Dumnezeu te ajută. Fără noroc și fără Arlauskis nu am fi câștigat. I-am spus lui Arlauskis că lucrez de trei ori cu el și nu țin minte când a mai făcut un meci așa bun. Poate doar Unirea Urziceni – Sevilla (n.r. 1-0 în 2009, în grupele Champions League). E o diferență mare de nivel, dar prin sacrificiu am anulat-o. Nu credeam dacă îmi zicea cineva înainte că luăm 6 puncte cu CFR Cluj, mai ales că Rennes a jucat bine cu PSG, echipă care-i are pe Neymar, Mbappe și Cavani, și a bătut-o de două ori. Dar să nu sărbătorim prea mult, că încă nu suntem calificați”, a spus antrenorul la finalul partidei care o duce pe CFR aproape de calificarea în primăvara europeană.

CFR a învins-o pe Rennes după golul lui Rondon și are 9 puncte în grupa E din Europa League. Lider e Celtic, cu 10 puncte, care s-a calificat deja. Codașe sunt Lazio (3 puncte) și Rennes (1 punct), francezii fiind deja eliminați din competiție.

Foto: CFR/facebook – Dan Tăuțan / Nicu Cherciu

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare