Închide

CFR, desființată în Franța de un antrenor român: „Nu face decât să se apere și să arunce mingi lungi în față!”

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 23, 2019 0 343

CFR Cluj va juca cu Rennes în Europa League joi seara, iar presa din Franța l-a sunat pe Corneliu Papură să afle informații despre campioana României.

Papură a jucat trei sezoane în carieră la Rennes, în perioada 1996-1999. Potrivit presei franceze citată de gsp.ro fostul antrenor al Universității Craiova spune că: „CFR Cluj e o echipă care nu-și asumă riscuri. Nu face decât să se apere și să arunce mingi lungi în față. Se apără permanent, are jucători puternici, buni la fazele fixe. Marchează multe goluri astfel”, a declarat Papură, dezvăluind că „mentalitatea antrenorului Dan Petrescu este să nu ia gol. E un pic pe vechiul stil englez: mingi lungi și multă luptă în dueluri”.

Papură a mai spus că „Petrescu are 28 de jucători și folosește un «11» în campionat și altul în Europa League. Cu excepția lui Ciprian Deac, nu are fotbaliști foarte buni, capabili să facă diferența”.

Pronosticul lui? „Cred că va fi 0-0”. A încheiat: „Voi fi fanul lui Rennes”.

„Cluj e o echipă pragmatică. Pe teren, jucătorii muncesc împreună, luptă împreună, se apără și asta e tot. Dar este dificil de jucat împotriva lor.”

Partida dintre Rennes și CFR, din etapa a III-a a Ligii Europa se va juca joi seara, de la ora 22:00, în Franța. În primul meci, CFR a învins-o pe Lazio la Cluj, iar în runda a doua fost învinsă de Celtic în deplasare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare