Închide

CFR Cluj, victorie mare pe terenul Stelei! Reghe: „Ne-au dominat la toate capitolele. E o seară neagră pentru noi”

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 22, 2016 0 1110

CFR Cluj s-a impus pe Arena Națională după un meci pe care l-a condus din toate punctele de vedere.

Formația clujeană a jucat tactic perfect. Așezați într-un modul 4-2-3-1 extrem de mobil, ceferiștii au surprins la fiecare fază de atac. Ruiz și-a jucat perfect rolul de dirijor, coordonând fără greșeală jocul ofensiv, iar în benzile terenului Sorsa și Nouvier au creat constant pericol.

Așa s-a făcut 1-0, după 12 minute din meci. Nouvier a combinat cu Ruiz, spaniolul l-a deschis perfect în stânga, acesta a centrat în fața porții, iar Bud a îndeplinit o simplă formalitate. CFR-ul putea face 2-0, însă Nascimento a trimis moale, iar Niță a reținut balonul. În faza imediat următoare, Steaua a dat impresia că revine, cu toate că jocul său se bazează deseori pe hazard. Gabi Enache a centrat din dreapta, mingea l-a lovit pe Larie, iar din ricoșeu a ajuns la Florin Tănase, acesta marcând de la mică distanță printre picioarele lui Mincă.
CFR-ul și-a văzut de joc, iar Sorsa a ratat o ocazie foarte mare în debutul părții secunde, însă Niță l-a blocat (52). Portarul stelist n-a mai avut ce face în fața lui Bud, servit excelent de același Sorsa (63). 2-1 și Miriuță sună retragarea. Steaua aleargă după un nou gol, însă îi lipsește coerența. E ajutată și de Tiago Lopes, care ia al doilea galben, însă tabela îngheață pe Arena Națională. E 2-1, iar CFR Cluj câștigă pe terenul Stelei după 68 de ani.

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă – Lopes, Horj, Larie, Peteleu – Rus, Nascimento – Sorsa, Ruiz, Nouvier – Bud

Steaua: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Aganovic – Moke, Boldrin – Popa, Tănase, De Amorim – Golubovic

Vasile Miriuță: „O partidă bună, o victorie meritată, am stat bine tactic, fizic. Se văd roadele muncii noastre. Nu avem un secret, secretul e munca și seriozitate. Formăm un grup foarte unit, îi felicit pe jucătorii mei”

Laurențiu Reghecampf: „E o seară neagră pentru noi. Am fost depășiți la toate capitolele în acest meci. Nu putem da vina pe oboseală, pe altceva. Încercăm să-i facem pe jucători să înțeleagă importanța fiecărui meci. Avem jucători care mai trebuie să se mai obișnuiască cu ce înseamnă Steaua. Nu am fost agresivi, n-am avut atitudine. N-am jucat ce trebuie, n-am jucat nimic.”

CLASAMENTUL LIGII 1, Etapa a IX-a

 

clasament

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare