Închide

CFR Cluj și-a asigurat deja prezența într-o grupă europeană, dar ținta principală e Liga Campionilor. Care e următoarea adversară a campioanei

Sport by Actual de Cluj - iul. 29, 2021 1 60

CFR Cluj a trecut cu 2-0 (4-1 la general) de FC Lincoln, campioana statului Gibraltar, iar odată cu această calificare și-a asigurat prezența în grupele Conference League. Campioana va încasa aproximativ 3 milioane de euro, doar din această calificare. Bugetul de premiere poate crește considerabil în funcție de parcursul viitor.

CFR Cluj n-a avut emoții cu Lincoln și s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, după ce câștigase și în Gibraltar (2-1). Cestor și Sigurjonnson au punctat pentru clujeni, care vor evolua în turul III preliminar UCL împotriva campioanei Elveției, Young Boys Berna. Dacă vor trece de elvețieni, clujenii vor avea asigurată prezența în grupele Europa League, unde premiile sunt mai mari.

Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august. În cazul egalității la finalul celor două meciuri, se va trece la prelungiri și, dacă va fi necesar, la loviturile de departajare.

 

Un comentariu

  1. @ Bă, să joace cu Butean la închidere și să îl ia și pe Radu Crișan fundaș central, că zice Camora că a fost slăbită apărarea de conducerea clubului după plecările lui Vinicius și Bordeianu, ?

Scrie un comentariu

Articole similare