Închide

CFR Cluj negociază cu un fost arbitru postul de președinte

Sport by Actual de Cluj - sept. 07, 2021 1 75

Cristi Balaj, președintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a confirmat interesul campioanei României pentru a-l aduce pe postul de președinte al clubului.

„Au existat discuţii, confirm. Au fost destul de serioase. În acest moment sunt preşedintele ANAD, avem o lege de promovat, lucrăm în acest moment la procesul de avizare şi urmează ca săptămâna viitoare să dezvolt acest subiect, după ce termin acest proiect.

Rămâne de văzut. Nu am dat un răspuns. E onorant, din punctul meu de vedere, vorbim despre un club important, cu cele mai mari rezultate din fotbalul românesc.

Am nişte principii peste care nu voi trece, legate despre fotbal peste care nu voi trece. Rezultatele vin cu proiecte serioase şi sănătoase. Am vorbit cu oamenii care sunt factori de decizie. Am vorbit şi cu Dan Petrescu.

M-aș putea reîntoarce acolo unde am copilărit, unde mi-am petrecut tinerețea și nu ascund că fotbalul rămâne viața mea. Cel mai important e să nu mă schimb.

Eu voi fi suporterul echipelor românești în cupele europene și aș prefera să fiu la un club care e premiant într-o clasă de olimpici, nu într-o clasă de repetenți. Oamenii care sunt acum nu au nicio legătură cu cei care au fost înainte (n.r. – cu Paszkany şi Mureşan) şi e o ofertă bună şi din punct de vedere financiar. Nu mă hazardez să dau procente din această mutare. Rămâne de văzut.

Săptămâna viitoare va fi hotărâtoare. Nu am dat răspunsul. Sunt anumite aspecte importante de discutat. E un club important, un oraş minunat”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

Foto: ProSport.ro

Un comentariu

  1. @ Dacă negocierile cu Balaj au fost din decizia de reziliere cu Alexandru Ioniță II, care s-a lăsat filmat „dopându-se” ,cu „laser pentru vene”, ăsta dorindu-și să joace, „la o altă stație CFR”, ?

Scrie un comentariu