Închide

CFR Cluj își pierde unul dintre cei mai importanți fotbaliști

Sport by Actual de Cluj - sept. 05, 2021 0 217

Presa din Turcia anunță în această seară că Rizespor ar fi bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul atacantului francez Billel Omrani (28 de ani).

Sâmbătă, Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a anunțat că Omrani rămâne la CFR Cluj: „El și Petrila nu pleacă”. La o zi distanță, publicația turcă Fotomac susține că transferul lui Omrani la Rizespor, echipă din prima ligă a Turciei, este rezolvat, transmite gsp.ro.

„Echipa a sacrificat 500.000 de euro pentru atacantul în vârstă de 28 de ani și a bătut palma cu agentul fotbalistului. Se pare că ultimele detalii au fost puse la punct cu CFR Cluj”, se arată într-un material al celor de la Fotomac.

Cu doar două zile în urmă, jurnaliștii de la Foot Mercato anunțau în premieră interesul lui Rizespor pentru transferul lui Omrani și susțineau că echipa turcă este dispusă să achite până la 700.000 de euro pentru atacantul cu origini algeriene.

Transferul poate fi înregistrat doar până miercurea viitoare, pe 8 septembrie, când fereastra de transferuri se încheie în Turcia. Omrani mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2022 și ar fi tentat de un transfer în Țara Semilunei.

Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj gratis, în septembrie 2016, de la Olympique Marseille, echipa care l-a crescut și l-a promovat în fotbalul mare. Omrani a înscris 44 de goluri pentru campioana României în cele 181 de meciuri jucate în vișiniu.

Francezul cu origini algeriene are 4 goluri și 3 pase decisive în acest sezon, în care a adunat 14 meciuri. Cotat la 3,6 milioane de euro în decembrie 2019, Billel este evaluat în prezent la 1,6 milioane de euro pe Transfermarkt.com.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu