Închide

CFR Cluj, învinsă la Craiova. Conceicao, în pericol de demitere!

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 11, 2019 0 360

Formația lui Conceicao a fost învinsă în deplasare de CSU Craiova. Între conducere și banca tehnică s-a creat o ruptură, iar antrenorul portughez poate fi demis în această săptămână.

Andrei Cristea a deschis scorul la primul său meci ca titular în tricoul alb-albastru, acesta marcând din pasa lui Mihăilă (14). Djokovic a irosit o ocazie pe final de repriză, iar în partea secundă tot gazdele au punctat.  Koljic a primit o pasă chiar de la portarul  Pigliacelli și l-a lobat pe Arlauskis (78).

CSU Craiova a urcat pe locul 2, cu 42 de puncte, depășind-o cu o lungime pe FCSB. CFR e prima, cu 47 de puncte.

În acest moment, Antonio Conceicao e ținut la echipă doar de contract și de o mare parte dintre jucători. Portughezul e în conflict deschis cu Neluțu Varga, așa-zisul patron de la CFR Cluj, după ce tehnicianul l-a înfruntat pe Varga după meciul cu Hermannstadt, din prima etapă, când Varga a cerut două schimbări la pauza jocului. (DETALII)

Conceicao l-a înfruntat direct și i-a transmis, printre altele, că nu e nici o problemă să se despartă, dar asta se va întâmpla în prezența avocaților săi.  Conceicao i-a spus ferm lui Varga să-și vadă de treabă, fiindcă atâta timp cât va fi pe bancă, nu îi va face nimeni echipa! „Eu sunt portughez, antrenorii portughezi nu fac ce se face în România”, i-a mai spus tehnicianul. Varga s-a enervat teribil și le-a transmis acoliților să-i găsească un alt antrenor.  Fotbaliștii CFR-ului în frunte cu Mario Camora, Ciprian Deac și Juan Culio, numele grele din vestiar, sunt alături de antrenor.

Cum echipa a pierdut la Craiova, în Gruia se anunță o nouă schimbare în privința băncii tehnice. Totul depinde de modul în care Neluțu Varga, cunoscut pentru temperamanetul său coleric, a digerat partida cu CSU.

Echipele de start:

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, T. Ferreira, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Colli, A. Cristea, Mihăilă – Koljic
Rezerve: I. Popescu, Donkor, Radoslav, Briceag, Fedele, Nuno Rocha, Bărbuț

Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Nascimento, Lang, Camora – A. Ioniță, Culio, Djokovici – A. Păun, Omrani, C. Deac
Rezerve: Fernandez, A. Mureșan, Peteleu, Hoban, Petrilă, Costache, G. Ganea

Antrenor: Antonio Conceicao

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare