Închide

CFR, cel mai important meci al anului. Calificarea în primăvara Europa League se decide deseară

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 12, 2019 1 153

Campioana României primește vizita celor de la Celtic Glasgow, formație deja calificată mai departe. CFR e sigură de calificare dacă nu pierde sau are și varianta unei înfrângeri, cu condiția ca Lazio să nu câștige la Rennes.

CFR Cluj a sacrificat competiția internă pentru calificarea în primăvara Europa League. În campionat și-a menajat titularii, a pierdut puncte importante și inclusiv prima poziție din clasament, fiind depășită de Astra Giurgiu. Totul pentru partida cu Celtic din această seară.

„Am fi foarte supărați dacă nu ne-am califica. Greu mi-ar trece, chiar dacă nu mă așteptam să jucăm ultimul meci acasă cu calificarea pe masă și să avem nevoie de doar un punct. Dacă nu ne calificăm, poate va fi unul dintre cele mai triste momente din viața mea de antrenor. Celtic este în continuare favorită. Am spus-o și nu mi-am schimbat părerea, tot eu sunt. Poate să vină cu trei echipe în România și tot ar câștiga campionatul și cu cea mai slabă dintre ele. E ceva unic pentru un fotbalist, pentru un antrenor. Să nu regretăm acest moment. Nu știu când vom mai avea șansa să ajungem în primăvara europeană în curând. Eu sunt sceptic pentru echipele din România. Bugetele din România sunt foarte mici, nu se pot compara cu cele din afară”, a spus Dan Petrescu înaintea jocului.

Partida dintre CFR Cluj și Celtic se joacă de la ora 19:55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. De la aceeași oră se dispută și Rennes-Lazio.

 Clasament grupa E

1. Celtic 10 p

2. CFR Cluj 9

3. Lazio  6

4. Rennes 1

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Un comentariu

    Scrie un comentariu