Închide

CFR, campioana României pentru al patrulea an la rând!

SportTop News by Actual de Cluj - mai 18, 2021 0 170

CFR Cluj a câștigat la limită partida cu FC Botoșani și a devenit campioană cu o etapă înainte de finalul campionatului. Este al patrulea titlu consecutiv luat în Liga 1 de clujeni, care au devenit și campionii provinciei în privința trofeelor câștigate.

FCSB spera într-un miracol la meciul FC Botoșani-CFR Cluj: o remiză, măcar, pentru a juca ultima etapă al Cluj, cu titlul în față. Doar că CFR-ul și-a respectat statutul de favorită. Precaută, echipa clujeană a jucat econimicos și a preferat să nu riște prea mult în prima parte. Apoi, în actul secund a lovit decisiv, după o fază fixă.  În minutul 53, după o învălmășeală generală, lovitura de cap a lui Burcă l-a izbit în umăr pe Țigănașu și s-a scurs în poarta lui Pap.

A fost singura reușită a partidei, suficientă pentru un nou titlu care vine la Cluj. E al patrulea la rând. Considerată o echipă bătrână, obosită, CFR-ul a devenit cea mai titrată echipă din provincie. E și primul titlu câștigat de antrenorul Edi Iordănescu, cel care, la finalul meciului, a lăsat să se înțeleagă faptul că ar putea să nu rămână la Cluj.

„E un moment frumos, un moment unic. Pentru acest moment am venit la Cluj. Am crezut încă de la început. Nu a fost ușor. Când am preluat echipa, era într-o situație dificilă, dar am recupetat și am devenit campioni. Nu a fost un drum lin. Nu a fost ușor.

Mă bucur că, din două bucăți, am reușit să câștig trei trofee la CFR Cluj. Au fost critici când am venit, că nu știu în ce mă bag. Mă bucur că am terminat cu bine! Lumea uită ușor în România, așteaptă impact imediat”, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.  Întrebat dacă va rămâne la CFR Cluj și sezonul următor, Edi Iordănescu a lăsat loc de interpretări: „E prea frumos momentul. N-aș vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează. Personal sunt legat de CFR până la finalul sezonului, apoi vom vedea”.

 

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Caia, E. Florescu, E. Papa – Ashkovski, Ongenda, Al Mawas
Rezerve: Hankic, Patache, Holzmann, Meleke, Tîrcoveanu, S. Camara, Fili, Târșa, D. Croitoru
Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, M. Gâdea – Deac, Debeljuh, Costache
Rezerve: Bălgrădean, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Chipciu, M. Pereira, Păun, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

foto-gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu