Închide

CFR, aproape de eliminare în Cupa României. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut acasă cu Astra. „Mai avem 10% șanse la calificare”

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 04, 2019 0 124

Echipa clujeană a fost învinsă pe propriul teren cu 3-1, meci în care Dan Petrescu a trimis echipa a doua în teren, pentru a odihni titularii în așteptarea partidei cu Universitatea Craiova, din weekend.

Vali Gheorghe a deschis scorul (4), dar Bud a egalat cu o lovitură de cap (15). Până la pauză Astra a mai marcat prin Begue (35), iar în partea secundă giurgiuvenii au înscris încă o dată prin Butean (52). CFR are acum nevoie de o minune pentru a ajunge în finală. Returul e programat pe 23 aprilie.
În celălalt meci din semifinalele Cupei joacă CSU Craiova și Viitorul, astăzi, de la ora 20:00.

„E foarte greu să vorbesc la cald. Sunt foarte supărat pe acest rezultat. În prima repriză am jucat mult mai bine decât meciul trecut (n.r. 1-0 în campionat). În afară de cadoul pe care l-a făcut Peteleu la primul gol, ei nu au ajuns la poarta noastră. Apoi ne-au prins foarte sus cu apărarea și am marcat iar. Asta nu se întâmplă echipelor pe care le antrenez eu. Fizic nu au fost foarte pregătiți. Nici Hoban, Males, Moutinho nu au jucat prea mult. Cei care au jucat meciul trecut erau obosiți și trebuia să îi schimb. De obicei eu câștig meciurile și pe contraatac cu mai puține ocazii. E un scor mincinos. Puteam primi cel puțin un penalty. Poate era altul scorul. Avem maximum 10 la sută șanse la meciul retur”, a spus Dan Petrescu după meci.

CFR: J. Fernandez – Peteleu, Lang, Mureșan, Camora – Hoban, Males – Ioniță II, Moutinho, Costache – Bud
Rezerve: Rus, Manea, Deac, Omrani, Păun

Antrenor: Dan Petrescu

Astra: M. Santos – Butean, Cestor, Crișan, Radunovici – Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe – Alibec, Zoua
Rezerve: Lazar, Bejan, Llullaku, Roșu, Erico, Moise, Balaure
Antrenor: Costel Enache

foto: cfrcluj/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare