Închide

CFR a învins fără probleme Ceahlăul. “Sperăm la Europa, vrem să câștigăm tot până la final”

Sport by Catalin Suciu - apr. 20, 2014 0 238

Formația lui Miriuță a învins Ceahlăul sâmbătă după un meci în care oaspeții n-au pus aproape deloc probleme.

CFR-ul și-a revenit în ultimele etape și-a bifat al treilea succes în patru partide. Sâmbătă, echipa din Gruia a câștigat cu 2-0 în fața Ceahlăului, după reușitele semnate de Gregory Tade (32) și Chanturia (85), ultimul aflându-se la primul gol marcat în campionatul României.  În finalul meciului, căpitanul clujenilor , Ricardo Cadu, a irosit o lovitură de la unsprezece metri, șutând în forță, dar pe centrul porții, în portar.

În urma acestei victorii, CFR a ajuns pe locul 5 în clasament, are 41 de puncte , fiind la 7 distanță de FC Vaslui, care ocupă locul 4 și la 5 puncte de Dinamo, care e pe 5, dar bucureștenii au un joc mai puțin.

“Îmi felicit echipa,a dat dovadă de caracter. Parcursul din ultima vreme m-a mulțumit și vreau s-o ținem la fel și în perioada următoare. Sperăm la Europa, vrem să câștigăm toate meciurile până la final. Nu am renunțat la această idee , de a prinde Europa League. Am încredere mare în echipă”, a punctat antrenorul Vasile Miriuță.

 

 

 

Echipele de start

 

CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Deac, Monroy, Rui Pedro, Fl. Costea – Tade, Ogbu

Rezerve: Amadio, Rada, Tiago Lopez, Szilard, Ammari, Chanturia, Negruţ

Ceahlăul: Calancea – Dumitraş, Cînu, Marc, Cazan – Ichim, Onciu – Constantinescu, Golubovici, Gheorghiu – Jula

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.