Închide

CFR caută prima victorie pe teren propriu în 2014. Miriuţă se duelează cu fosta sa echipă

Sport by Catalin Suciu - apr. 18, 2014 0 203

“Feroviarii” primesc sâmbătă vizita formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ şi vor să spargă gheaţa pe propriul teren, unde n-au reuşit încă să câştige în acest an.

 

foto:cfr1907.ro

foto:cfr1907.ro

Vasile Miriuţă nu va putea conta la acest joc pe croatul Damjan Djokovic, croatul fiind suspendat. În rest, tehnicianul echipei din Gruia va putea alinia tot ce are mai bun la dispoziţie. CFR-ul e neînvinsă în ultimele trei partide, bifând două victorii (cu Pandurii Târgu Jiu şi Oţelul Galaţi, ambele în deplasare) şi o remiză pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti. Sâmbătă, echipa “feroviară” primeşte vizita Ceahlăului, formaţie antrenată de Vasile Miriuţă în prima parte a sezonului.

Clujenii n-au câştigat nici o partidă în 2014 acasă şi ar putea bifa primul succes în faţa Ceahlăului. “ E timpul să învingem şi acasă. Jucătorii s-au mobilizat, ultimele rezultate ne-au dat încredere şi cred că vom câştiga, n-am emoţii. Jucăm fiecare meci la victorie, aşa va fi şi acum. Nu e un meci special pentru mine, e o partidă importantă de campion at. Noi mai avem şanse să prindem locul 4, suntem la 8 puncte de Dinamo şi avem meci direct cu ei. Aşa că trebuie să ne menţinem şansele intacte”, a spus Miriuţă.

Meciul dintre CFR şi Ceahlăul se va juca sâmbătă, de la ora 19:30 şi va fi transmis în direct pe Digisport.

CFR ar putea începe jocul în următoarea formulă:

Felgueiras- Maftei, Cadu, Piccolo, Camora- Monroy, Pedro   – Deac, Negruţ, Costea – Chuka

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare