Închide

CEO Ericsson România, despre mutarea companiei de la București la Cluj, Iași sau Timișoara: „Sunt colegi care petrec în trafic 2-3 ore pe zi. Cu ce energie pozitivă să mai vină ei la muncă?!”

Economie by Actual de Cluj - mai 22, 2018 1 438

Când era un simplu angajat, Dragoș Rebegea, actualul CEO al Ericsson România, a urât că firma s-a mutat în zona Pipera, plecând din Piața Victoriei. Motivul? Timpul irosit în trafic din cauza aglomerației. Acum, conducerea companiei ia în calcul mutarea sediului în Cluj, Iași sau Timișoara, pentru că unii angajați pierd zilnic două-trei ore pe drum.
„Avem două sedii în București. Decizia s-a luat prima oară în 1993 și a doua în 2007, când am avut o extindere masivă. La momentul respectiv ne-am orientat către București. Dacă ar fi să mai luăm încă o dată această decizie, probabil că vom avea probleme mari în a alege între Iași, Cluj, Timișoara, București, motivul fiind legat de forța de muncă și condițiile pe care orașele le oferă, în special în ce înseamnă sănătatea muncii.

Unul dintre sediile noastre e în zona Pipera. Când eram un simplu angajat am urât că ne-am mutat acolo, plecând din Piața Victoriei. Dar Vodafone, Orange, Telekom, Oracle sunt tot acolo. Infrastructura rutieră nu ne ajută foarte mult. Din punctul acesta de vedere este posibil să ne orientăm către un oraș de provincie”, a declarat Dragoș Rebegea, CEO Ericsson România, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, citat de republica.ro.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare