Închide

Celebru autor de cărți de sfaturi pentru cupluri vine în România prima dată, ajunge și la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 14, 2015 0 468

Celebrul John Gray, autorul bestseller-ului ‘Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus’, vine pentru prima dată în România, în noiembrie, și ajunge și la Cluj.

Gray vine pentru prima dată în România, în 17 noiembrie, când susține o conferință pe tema diferențelor dintre sexe la București și două zile mai târziu la Cluj. „Este extraordinar că am reușit să-l aducem pe marele John Gray în România. Este cel mai bun expert în relații al planetei”, spune coordonatorul evenimentului, Marian Rujoiu.

Iată cum îl caracterizează organizatorii celor două conferințe:

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare ‘Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus’ este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți ‘Marte și Venus’ a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu