Închide

Cel mai bine plătit fotbalist din România e la CFR Cluj. Câștigă într-o lună cât toată echipa Sibiului

Sport by Catalin Suciu - sept. 04, 2018 0 2266

Julio Baptista, veteranul brazilian de 36 de ani adus de CFR Cluj după doi ani de vacanță încasează un salariu uriaș, de departe cel mai mare din România.

Potrivit digisport.ro, mijlocașul e plătit cu 45.000 de euro lunar, atât cât încasează, de exemplu, primul „11” al echipei Hermanstadt, din Sibiu, plus rezervele de pe foaia de joc.

„El nu a venit pentru bani la CFR, a castigat bine in carieră, nu duce lipsă, a avut contracte foarte mari. E o bestie, mai rar am vazut asemenea jucători”, a anunțat Iuliu Muresan imediat după aducerea lui Baptista.

E bine de menționat că fostul star brazilian nu a activat în ultimii doi ani decât în partide demonstrative, alaturi de alți jucători retrași din activitate. De altfel, fostul international român Basarab Panduru a avut o intervenție revelatoare în privința lui Baptista, după debutul mijlocașului din meciul cu Gaz Metan (0-0). „El nu arată nimic, se mișcă așa cum am jucat eu la 16 ani dupa retragere, la o acțiune a Generației de Aur. Cum a jucat Baptista am jucat și eu.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.