Închide

„U”, imbatabilă pe teren propriu. Victorie facilă cu Luceafărul

Sport by Catalin Suciu - sept. 04, 2018 0 137

Universitatea Cluj a câştigat luni seară cu 2-0, meciul din etapa a 5-a a Ligii 2 cu Luceafărul Oradea.

Golurile au fost marcate de Hordouan (8) și Cristian Gavra (42), ultimul ajungând la patru reușite în acest sezon.

Echipa antrenată de Adrian Falub a urcat pe locul 6, cu 9 puncte, la patru lungimi în spatele liderului Sportului Snagov.

Clujenii au un parcurs perfect pe teren propriu în acest sezon, obţinând un nou succes fără gol primit,al treilea, dupa cele cu Metaloglobus (2-0) și Energeticianul.

Era important pentru noi acest meci, această victorie. Ne bucurăm pentru ea. Au fost momente neplăcute pentru noi în ultima săptămână, după înfrângerea de la Timişoara. Această victorie ne face bine. Echipa s-a exprimat bine şi în meciurile de afară, însă nu a reuşit să aducă puncte. Trebuie să muncim mai mult, să adunăm puncte şi să rămânem aproape de primele trei locuri. Nu ştiu dacă vreo echipă e favorită cert la promovare, fiindcă nici nu le cunosc prea bine, însă noi trebuie să muncit pentru a ne îndeplini obiectivul. Nimeni nu e liniştit că va promova uşor. Noi trebuie să ajungem pe unul dintre primele două locuri”, a spus Gabi Giurgiu după meci.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare