Închide

BASCHET: Meci de gală la Cluj în această lună

Sport by Catalin Suciu - sept. 06, 2018 0 139

U-BT Cluj va juca un meci de gală cu celebra echipă elenă Panathinaikos Atena, multiplă câștigătoare a Euroligiii.  Partida va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, 23 septembrie, de la ora 19.  Meciul va fi precedat de un concert al formației Guess Who, anunță site-ul oficial al clujenilor.

Bilete s-au pus în vânzare pe www.entertix.ro.

Prețuri bilete:
Early bird: – 2000 bilete(maxim)
Categoria 1 : 55 lei
Categoria 2 : 40 lei
Categoria 3 : 20 lei
Regular price:
Categoria 1: 75 lei
Categoria 2: 55 lei
Categoria 3: 30 lei

IMPORTANT: ABONAȚII U-BT NU VOR AVEA INTRAREA GRATUITĂ! Abonații U-BT vor avea prețurile de Early Bird pe tot parcursul perioadei de vânzare a biletelor.

Mihai Silvășan: ”Este o bucurie mare pentru noi că s-a reușit acest lucru, este o bucurie mare penru baschetul românesc, cred eu. Rar ajunge o formație din România să joace cu oechipă de nivelul lui Panathinaikos. Nu cred că în ultimii ani s-a întâmplat lucrul acesta. Ne referim la o echipă care a câștigat atâtea titluri în Euroligă, care se bate an de an la câștigarea Euroligii, cu jucători de top. Din ce știu eu vor veni la Cluj chiar cu toți jucătorii. Va  fi un meci foarte, foarte puternic pentru noi”.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu