Închide

Cei mai bogați traderi din lumea crypto

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 22, 2021 0 237

Ca și alt oarecare domeniu, domeniul tranzacțiilor criptografice are proprii “eroi”. Anume acești traderi se consideră a fi cei mai buni. În acest articol oferim un TOP 10 traderi de pe piața criptografică.

 Tony Weiss

Cu o experiență variată inclusiv și în domeniul tranzacțiilor cu criptomonede, Tony Weiss oferă abonaților săi analize regulate a activelor criptografice. Aici găsești content video cu explicații detaliate a tendințelor și a deciziilor recomandate pentru fiecare situație particulară.

 Peter Brandt

Un trader renumit cu o experiență impunătoare de peste 45 ani! Comunitatea criptografică l-a remarcat atunci când acesta a prezis într-un mod senzațional modificarea prețului la bitcoin din 2018. Acesta a prognozat o scădere a prețului în ciuda faptului că pe atunci bitcoinul deja înregistra un apogeu istoric. Deși foarte puțini credeau în veridicitatea acestei prognoze, totuși tendința descendentă a avut loc. Peter Brandt la fel distribuie informații utile despre analizele pe care le face. În blogul său acesta publică content variat, inclusiv în format video.

 Michael Van De Poppi

Acest trader are în spatele său o experiență vastă de tranzacționare a activelor tradiționale, ceea ce îi servește o bază bună pentru un crypto trading de succes. Michael se specializează în mare parte în prognoze pe termen scurt.

 Lark Davis

Renumitul comerciant și analist crypto își împărtășește experiența și analizele de pe piața criptografică în propriul blog. Scopul acestui blog, după spusele lui, este de a ajuta cât mai mulți oameni să-și crească bunăstarea. Dacă ai nevoie atât de o analiză a tendințelor de pe piața criptografică, cât și de o analiză regulată a noutăților din lumea crypto – urmărește-l pe Lark davis, cu siguranță vei găsi ceva util pentru tine.

 Scott Melker

Fiind un trader cu experiență vastă în tranzacționarea crypto, Scott a lansat și un proiect denumit “Lupul tuturor străzilor”. Aici sunt publicate regulat podcasturi, videoclipuri și alte materiale pe subiecte crypto. Pe lângă aceasta, pe blogul său de bază, Scott publică regulat și analize tehnice a trendurilor de pe piața criptografică.

 Crypto Dog

Acesta este pseudonimul unui trader care, într-o manieră destul de amuzantă și sarcastică relatează urmaritorilor săi cele mai hot știri de pe piața criptografică. O trăsătură distinctivă a acestui trader constă în faptul că Crypto Dog răspunde deseori la întrebările urmaritorilor săi (prin sesiuni de QA). Mulți urmăritori cer sfaturile acestuia pentru a-și îmbunătăți rezultatele investiționale.

 DonAlt

Ca și Crypto Dog, DonAlt oferă informații și analize utile într-o manieră sarcastică, plină de umor de calitate, umor relevant cu ceea ce se întâmplă în acel moment pe piața crypto. DonAlt abordează atât criptomonedele populare (care reprezintă interes sporit pentru abonații săi), cât și criptomonede mai puțin populare.

 Willie Wu

Acest trader este specializat în mare parte pe analiza tehnică a criptomonedelor populare. Acesta face previziuni și prognoze bazate pe analize tehnice obiective. Acesta, la fel, analizează și știrile de pe piața crypto, precum și principalele tendințe din acest domeniu. Pe lângă aceasta, pe blogul lui Willie Wu găsești nu doar analize deja pregătite, dar și ghiduri cum să faci propriile analize tehnice a activelor digitale.

 PlanB

Acest trader a creat propriul model de analiză a activelor criptografice – S2F. Acest model este genial prin simplitatea sa. Oferta curentă a criptomonedei este împărțită la oferta anuală. Când PlanB a debutat modelul bitcoin S2F în 2019, el a inclus un grafic care compara valoarea acestuia cu cea a altor mărfuri și metale prețioase. PlanB publică în mod regulat în micro blogul său previziuni ale mișcării ulterioare a cursului activelor digitale populare, pe baza propriilor sale scheme de analiză.

 Meserii Hsaka

Un trader popular în comunitatea criptografică. Se specializează în mare parte pe analiza proiectelor populare, împărtășește gândurile sale cu privire la starea actuală și viitorul acestor proiecte. Deseori publică știri importante despre piața activelor digitale în microblogul său și comentează posibilul lor impact asupra comportamentului monedelor.

 Urmărind acești traderi, cu siguranță vei reuși să diversifici informațiile pe care le recepționezi despre activele digitale. Efectiv, nu este necesar să urmezi cu strictețe recomandările acestora, în schimb este util să analizezi informațiile pe care le furnizează aceștia pentru a obține și un alt punct de vedere. O sursă bună de informații pot servi și platformele de crypto trading, cum ar fi Bitcoin Up – platformă în care poți investi în cea mai renumită criptomonedă la acest moment.

Acest text are caracter de PUBLICITATE

sursa foto pexels

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare