Închide

Cum să te îmbraci cu stil, toamna aceasta (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 22, 2021 0 103

Moda este schimbătoare, însă stilul rămâne, iar dacă vrei să fii mereu bine îmbrăcat trebuie să știi câteva reguli vestimentare. Acestea te vor ajuta atât în alegerea pieselor cu care să-ți construiești garderoba, cât și în alcătuirea ținutelor pentru fiecare situație sau moment al zilei.

  • Alege întotdeauna piese versatile, care pot fi adaptate în diferite situații. Vorbim despre tricouri – care merg cu atât cu jeanși sau chinos, cât și cu șort; malete – care pot fi purtate în ținute casual cu jeans dar și în ținute office la costum; jeanși, evident – care merg aproape la orice și oricând, chiar și la ceremonie, și așa mai departe. La Calvin Klein vei găsi o selecție de haine și accesorii versatile, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Alege-le pe cele care te reprezintă și construiește garderoba de bază cu ele.
  • Mizează pe clasic. Odată ce ai piesele basic, începe să cauți haine clasice, care nu se demodează. Sacouri uni, în culori neutre, un blazer, cămăși Oxford. Pe toate acestea vei putea să le combini în ținute de birou, în asocieri smart-casual sau în ținute de eveniment.
  • Alege încălțăminte de calitate. Întotdeauna pantofii sunt cei care dau accentul final al ținutei. Dacă porți o pereche de pantofi de calitate, frumos finisați, întreaga ținută va fi impecabilă. Însă dacă pantofii nu sunt de calitatea, ținuta va fi distrusă chiar dacă vei purta cel mai scump costum.
  • Mizează pe branduri, chiar și la hainele sport. La piesele casual ești de obicei tentant să investești mai puțin, iar aceasta este o mare greșeală. Ca să fii catalogat drept o persoană cu stil, ai nevoie să fii bine îmbrăcat chiar și atunci când pare că nu îți pasă. Pentru acest lucru, investește în piese de brand precum un hanorac Nike, de exemplu sau o pereche de joggers de la un brand similar. De obicei, brand-urile care creează articole sportive pentru performanță nu fac rabat la calitatea materialelor și a execuției, chiar dacă produc în masă.
  • Ai grijă la calitatea materialelor și a finisajelor oricărei piese pe care o cumperi. Detaliile fac diferența, iar ca să îți poți construi o imagine bună în societate, trebuie să fii atent cu ce te îmbraci atunci când ieși din casă. Alege doar haine și accesorii de la branduri medium și high-end, care nu se deteriorează foarte repede și care nu își pierd forma prin purtări repetate.
  • Folosește nuanțele aprinse doar în anumite situații și doar pentru a da un accent de culoare ținutei. Culorile aprinse dau un aer de frivolitate ținutelor. Mai mult decât atât, nu sunt potrivite pentru sezonul rece. Poți da culoare ținutei prin nuanțe discrete dar cu personalitate precum albastru petrol, oliv, muștar, bordo.

Pentru un look cu stil, fii creativ în alegeri, însă păstrează o notă neutră, care inspiră rafinament.

sursa foto: winmedia

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare