Închide

Facultatea din Cluj care și-a cumpărat sediu nou într-un fost hotel îl inaugurează azi

ActualitateEducaţieTop News by Mihai Prodan - oct. 06, 2014 0 575

Una dintre cele mai mari facultăți ale celei mai mari universități din țară – Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – își deschide azi porțile în noul sediu, deschis după ce facultatea a cumpărat clădirea unui hotel din apropiere, Topaz.

Noul sediu are 3 nivele, iar la subsolul acestuia funcționează o cafeterie, în locul fostului restaurant al hotelului, Ciuleandra. La parter clădirea are un centru multifuncțional de conferințe.

FSPAC a încheiat un parteneriat cu Fabrica de Pensule pentru expoziții în cadrul noii clădiri. „Prima expoziție a fost deja vineri, în sălile din capăt. Dar e începutul unui parteneriat lung în care sperăm să putem construi evenimente în acest spațiu universitar, să ne inspirăm din creativitatea colegilor de la Fabrica de Pensule”, spune decanul Călin Hințea.

Decanul explică de ce s-a gândit la un parteneriat cu Fabrica de Pensule: „acești artiști au pornit de la nimic și bazat doar pe calitățile lor au ajuns să pună Clujul pe harta lumii”.

UBB a cumpărat două treimi din hotelul Topaz în vara anului trecut, pentru 1,37 milioane de euro. Imobilul are aproape 2.000 de metri pătrați, între care 1.615 mp suprafață utilă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare