Închide

Cea mai ieftină piață din Cluj extinde programul până seara

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 11, 2019 0 383

Cea mai ieftină piață de legume și fructe din Cluj își extinde programul până seara.

E vorba de piațpa de gros Agro Transilvania, gândită în urmă cu 13 ani, când a fost construită, ca o placă turnantă între producătorii și distribuitorii de legume și fructe și transformată de la deschidere într-o banală piață – chiar dacă aici prețurile sunt cele mai mici din județ. În iulie piața de gros își extinde programul de la ora 4 dimineața până la ora 19, iar duminica până la amiază.

Aici clujenii găsesc fructe și legume proaspete direct de la producători – roșiile se vând, de exemplu, la 3,5 lei pe kilogram, jumătate de preț față de ceea ce se găsește în alte piețe. Castraveții și ceapa costă 2,5 lei pe kilogram, cartofii noi – 1,2 lei, varza – 1 lei, vinetele 3 lei, iar cireșele – 7 lei. Găsiți și pepene verde cu 1,3 lei pe kilogram, pepene galben cu doi lei pe kilogram.

Pentru a ajunge la Piața Agro Transilvania, clujenii pot folosi atât mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public, respectiv linia 8L care îi transportă din stația piața Mărăști până în zona standurilor, cât și mașinile personale.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu