Închide

Ce vor găsi în Mamaia turiștii care vin la începutul programului Litoralul pentru toți

ActualitateSinteză știri naționaleSocial by Actual de Cluj - mai 26, 2022 0 213

Stațiunea Mamaia a început să primească primii turiști din noul sezon estival, primul fără restricții împotriva COVID-19, după doi ani de pandemie și distanțare, scrie Info Sud-Est. Hotelierii au anunțat că, începând de duminică, doritorii se pot caza la prețuri începând chiar și de la 34 de lei de persoană, dar în alte zone de pe litoral, nu în Mamaia, în cadrul Programului Litoralul pentru Toți. Am fost luni, în jurul prânzului, să vedem cum e pregătită cea mai cunoscută stațiune de pe litoral de noul sezon estival.

Pe site-urile de rezervări abia mai găsești locuri libere la hoteluri, cu toate astea stațiunea pare aproape goală. De precizat este că vremea era înnorată, iar cel mai probabil turiștii își petreceau timpul în Constanța, fie în mall-uri, fie vizitau obiective turistice.

În zona Cleopatra, magazinele de suveniruri și buticurile și-au deschis porțile, însă sunt în căutare de personal. Anunțurile mari, care îți sar în ochi de la promenadă, arată lipsa de forță de muncă cu care se confruntă stațiunea de câțiva ani.

Citește mai multe pe g4media.ro

sursa foto: infosudest.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu