Închide

Bilanț al demolării garajelor în Cluj: 5600 de garaje desființate. În următorii doi ani vor fi demolate toate grajele din oraș

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 26, 2022 0 449

Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat, în cadrul unei dezbateri organizate la Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) al Primăriei, că în următorii doi ani vor fi demolate toate garajele din Cluj-Napoca. Potrivit datelor prezentate de Tarcea, până în prezent, municipalitatea a reușit să desființeze 5600 de garaje din oraș care au fost înlocuite cu parcări la sol.

În luna februarie, oficialul Primăriei anunța că circa 1800 de garaje din toate cartierele din Cluj vor fi demolate în 2022, urmând a fi create circa 360 de locuri de parcare suplimentare pe platformele ocupate de acestea.

Zonele vizate de demolările din 2022 sunt: Zorilor – Calea Turzii, Jupiter; Gheorgheni – Brâncuși, Alverna; Grigorescu – 1 Decembrie 1918, profesor Ciortea, Petuniei, Alexandru Vlahuță, Fântânele; Mănăștur – Almașului, Ion Meșter, Mogoșoaia, Câmpului; Mărăști – Scorțarilor, Gorunului, București; Între Lacuri.

Cu prilejul dezbaterii CIIC, Tarcea a anunțat că s-a ajuns în prezent la 5600 de garaje demolate în Cluj-Napoca. „Mai avem circa 4500 care vor fi desființate în următorii doi ani”, a mai spus Tarcea.

sursa: zcj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare