Închide

Ce transferuri a mai făcut U Cluj. Echipa e cel puțin de liga a doua. „Fanii noștri merită spectacol, nu vrem să avem emoții cu promovarea!”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 26, 2017 0 3092

Universitatea Cluj își continuă proiectul început în vara trecută. A promovat în Liga a III-a fără niciun fel de problemă, iar acum țintește liga secundă.  Iar echipa nu arată deloc rău, ultimele transferuri transformând-o de pe acum într-una dintre marile favorite la promovare.

„U” l-a înregimentat pe Călin Albuț, portar cu peste 150 de meciuri la Liga 1, unde a evoluat din 2008 până în acest sezon. În ultimul an a jucat pentru FC Botoșani, iar acum vine să pună umărul la o nouă promovare cu Universitatea Cluj.

Florin Cordoș, fundașul central crescut de U, a revenit, de asemenea, la echipă, după ce a evoluat pentru FC Brașov și Luceafărul Oradea (liga a II-a_). Mihai Onicaș a venit de la Olimpia Satu Mare, la fel ca și Octavian Ursu.
Transferurile nu se opresc aici, spune Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității. „L-am luat și pe Hărdăuan, un mijlocaș de 17 ani cu niște calități deosebite. Joacă mijlocaș dreapta sau atacant, e născut în 99, are viteză deosebită și o tehnică remarcabilă. A semnat deja cu noi.  Mai avem un mijlocaș central, îl cheamă Micaș și vine de la CS Satu Mare, e foarte bun, se va auzi de el. Joacă postul lui Gabi Giurgiu, e același profil și e foarte talentat. Suntem obligați să jucăm cu 3 juniori la Liga a III-a. Îi avem pe toți. Mai aducem un atacant. Vom avea o echipă foarte bună, nu de liga a III-a, ci de a doua. E o selecție continuă la noi. În iarnă vrem să aducem doi sau trei jucători, iar după promovare încă doi sau trei, dacă va fi cazul. Vrem să formăm deja echipa pentru liga secundă. Noi vrem să facem spectacol pentru fanii noștri, care merită asta. Nu ne dorim emoții, nu vrem să ne chinuim cu nici un adversar. Promovarea e obiectivul nostru și e realizabil, nu cred că vom putea avea probleme”, a mai spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

Echipa se va reuni la pe 18 sau 19 iulie și va susține un cantonament pe plan local.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.