Închide

Ce se construiește în Poligonul din Florești? Proiectul lui Șulea în variantă aprobată

ActualitateTop News by Cosmina Fernoaga - mart. 25, 2018 1 6390

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de Direcția de Urbanism a Consiliului Județean pentru  Poligonul din Florești prevede multiple modificări față de propunerea inițială a proiectului avansat de Primărie. Pe întreaga suprafață a terenului din cadrul parcului Poligon a fost păstrată o singură clădire, respectiv cea a Centrului Cultural. Au fost eliminate parkingul, sala de sport dar și alte anexe. S-au prevăzut strict zone de agrement, alei, locuri de joacă pentru copii, zonă pentru amenjarea unui patinoar, zone pentru amenajarea sezonieră a unor chișcuri  etc.

Primăria Florești are anul acesta un buget de aproximativ 1,5 milioane de euro, din care peste 60% a fost direcționat pentru lucrări de investiție. La acest capitol au fost incluse și lucrările prevăzute pentu amenjarea Poligonului de pe strada Tăuțiului, respctiv documentația tehnică, proiectarea și executare Centrului Cultural din cadrul parcului. Primarul Horia Șulea nu a precizat când anume va fi definitivat acest proiect de investiție. Remaintim că Poligonul de pe Tăuțiului a intrat în patrimoniul local în urmă cu mai bine de un an.

Varianta PUZ-ului aprobat pentru Parcul Poligon, de pe strada Tăuțiului

Varianta veche a proiectului propus de Primăria Florești

 

Un comentariu

  1. Buna ziua.
    Dupa data de 17 aprilie 2018
    La adresa mea se vor prezenta mai multe ONG Televiziuni si mass media national si international
    Pe acel poligon se va construi ceva inedit de spectaculos ca aceasta comuna Floresti sa aiba ceva deneuitat iar miii de turiști vor veni sa viziteze.
    Nu dau detalii.

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.