Închide

Ce pățești dacă îți iei chiriaș fără să-l verifici. Cum a ajuns un cuplu din Cluj să bage în casă un periculos traficant de droguri

Actualitate by Actual de Cluj - mai 11, 2022 0 143

O familie din Huedin care și-a închiriat garsoniera unui individ fără să-l verifice temeinic înainte s-a trezit că a băgat în casă pe unul dintre cei mai notorii traficanți de droguri din zona Clujului, un individ arestat în trecut de celebrul Traian Berbeceanu, în perioada în care conducea Brigada Antidrog din Alba Iulia.

Au descoperit cu cine au de-a face abia când Electrica i-a contactat să-i anunțe că au restanțe și că vor fi acționați în judecată pentru recuperarea datoriei. Când au mers la Cluj să rezolve problema cu chiriașul au făcut marea descoperire: garsoniera lor era ticsită de-a dreptul cu pungi și saci din plastic în care încă se mai aflau droguri. Au sunat imediat la poliție, înțelegând că problema lor nu erau restanțele la utilități, arată ziare.com.

Când polițiștii români au introdus în baza de date profilul genetic obținut din analiza mucurilor de țigară găsite în casă au descoperit că Orlando este un om foarte căutat prin Europa de autoritățile judiciare. În România, individul se fofila, folosind acte de identitate false. Așa a reușit să-i înșele și pe cei doi soți din Huedin, dându-le, pentru contract, documente false.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu