Închide

Ce jocuri cu cărți de la cazinouri îți dau șansa cea mai mare de câștig?

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 11, 2022 0 317

Cazinoul îți poate fi și prieten, dar poate fi și cel mai mare dușman al tău. În funcție de strategia pe care o alegi și de modul în care te vei juca, va trebui să ai grijă cum îți gestionezi bugetul. Nu este greu să pierzi toți banii din cazino, dar nu este nici simplu să îi câștigi. Ceea ce poți face este să îți crești cât de mult poți șansele de câștig, iar cu asta te vom ajuta și noi astăzi.

Blackjack

Cele mai indicate jocuri din cazino la care poți participa cu speranța că poți genera niște câștiguri sunt jocurile cu cărți unde pentru majoritatea va trebui să găsești o cale prin care să înveți cât mai bine jocul. Adică ai nevoie de îndemânare pentru a câștiga. De exemplu, la Superbet casino poți juca Blackjack live în foarte multe forme. Platforma acestui operator este destul de bogată și vei putea găsi tot felul de tipuri de Blackjack pentru a juca. Jocul de Blackjack este unul dintre cele mai profitabile activități din categoria jocurilor de noroc.

Jucând Blackjack, ai cele mai mari șanse de câștig și implicit, este și primul lucru pe care ți-l recomandăm atunci când intenționezi să ai parte de șanse de câștig cât mai mari. Pentru început, jocurile de Blackjack au runde unde jucătorul ia cele mai importante decizii. Cu cât joci mai bine și respecți o strategie de bază, cu atât îți vei crește RTP-ul și vei câștiga mai mulți bani. La sfârșitul zilei, cel mai important lucru pe care îl poți face pentru a câștiga bani, este să stăpânești foarte bine regulile și strategiile.

Jocul de Blackjack este bazat pe deciziile jucătorilor. Dacă vei știi să estimezi șansele pe care le ai numărând cărți, dacă vei lua decizii corecte în funcție de cărțile ce sunt oferite de dealer și vei face asta pentru mai multe ore la rând, vei reuși să transformi jocul de Blackjack într-un joc profitabil.

Baccarat

Tot din capitolul jocurilor cu cărți provine și jocul de Baccarat. În jocul de Baccarat nu trebuie să depui foarte mult efort pentru a putea câștiga rundele. Există mai multe categorii de pariuri pe care le poți folosi pentru a putea crește șansele de câștig. Jocul de Baccarat are trei pariuri diferite. Poți paria pe cărțile bankerului, pe cărțile jucătorului sau pe un rezultat de egalitate. Vei fi tentat să pariezi pe egalitate deoarece cazinoul plătește un pariu de 8 la 1. Dar RTP-ul calculat pe termen lung este de 85.64%.

Pariul care te interesează defapt este cel pe banker. Are cel mai mare RTP și te încurajăm să pariezi de fiecare dată pe cărțile bankerului. Acest pariu are un RTP calculat pe termen lung de 98.76%. Dacă nu credeai că este posibil să câștigi mai mult plasând pariuri similare decât să alegi singur cele mai bune decizii pe care tu le consideri potrivite, ei bine la Baccarat chiar există diferențe atât de mari în ceea ce privește pariurile. Tot la Baccarat mai există și posibilitatea ca un jucător să plaseze pariuri side, dar despre acelea nu îți vorbim pentru că oricum nu îți recomandăm să apelezi la ele.

Texas Holdem

Ar fi culmea să nu vorbim despre Texas Holdem într-un top al jocurilor cu cărți. Merită să fie pe primul loc, dar am ales să vorbim despre Blackjack pentru că rundele sunt mult mai rapide, iar câștigurile pot fi obținute într-un timp mai scurt. Texas Holdem este totuși cea mai populară formă de Poker care se joacă la nivel internațional. Pokerul este jocul în care poți ajunge la o rată de câștig impresionantă deoarece nu se bazează pe noroc precum alte jocuri din cazino. Cu cât ești mai bun la Poker, cu atât vei câștiga mai bine și mai mult.

În fiecare rundă trebuie să fii foarte concentrată, să ajungi să îți cunoști adversarii și să faci tot posibilul pentru a controla jocul. Trebuie să știi mereu care sunt deciziile pe care le iau adversarii tăi în momentul în care are loc o mână importantă. Mereu la masa de Poker vor câștiga cei care sunt foarte pricepuți la acest joc.

Poker cu 3 cărți

Singura diferență dintre Pokerul clasic și cel cu trei cărți este că aici chiar vei primi 3 cărți la fiecare rundă. Tot ce poți face este să plasezi pariurile și să vezi apoi care este cel care a cele mai bune cărți. Acest joc de Poker care la prima vedere pare destul de simplu are un RTP pe termen lung de 96.63%, iar noi îți recomandăm să alegi oricând această variantă de joc decât să pariezi la sloturi, de exemplu.

Concluzie

Acestea sunt jocurile cu cărți din cazinouri care îți dau șanse reale crescut de câștig. Alege tu jocul în care vrei să îți pui încrederea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare