Închide

Ce condiții are Consiliul Județean ca să închirieze Cluj Arena pentru Untold: chiria plus garanția, peste un milion de lei

Administrație by Actual de Cluj - aug. 19, 2021 0 2671

A fost semnat contractul de închiriere a stadionului Cluj Arena pentru ediția din acest an a celui mai mare festival din țară, Untold.

Contractul de locațiune a fost semnat cu firma care organizează festivalul, Untold SRL. Firma se obligă în baza contractului să protejeze gazonul stadionului cu un sistem specific, portafloor, pe toată durata închirierii. De asemenea, după eveniment, Consiliul Județean Cluj a considerat că societatea organizatoare trebuie să repare toate daunele cauzate, iar garanțiile vor fi eliberate doar după finalizarea tuturor lucrărilor de reparații, precum și înlocuirea integrală a gazonului. Organizatorii festivalului vor repara toate pagubele produse și vor înlocui întreg gazonul cu unul similar până la sfârșitul lunii următoare.

Închirierea stadionului costă peste 600.000 de lei plus TVA, până în 23 august. Totodată, pentru garantarea restituirii spațiilor în starea în care au fost predate firma organizatoare a festivalului plătește și o garanție de 400.000 de lei. Datele provin dintr-o informare a Consiliului Județean, care prevede că în acest moment contractul nu a fost semnat de firma organizatoare a festivalului, ci că ”a fost transmis spre semnare”.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Mihai Hurezeanu, spune pentru actualdecluj.ro că documentul a fost semnat ieri după-masă de către reprezentanții Consiliului Județean și trimis azi spre semnare și societății organizatoare a festivalului. 99% dintre clauze sunt identice cu cele din contractele pe anii trecuți, a precizat el, diferența constând în măsurile de siguranță sanitară din cauza pandemiei de coronavirus.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare