Închide

Câți bani pot obține ONG-urile și Bisericile de la Consiliul Județean

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - feb. 27, 2018 0 271

Toate structurile non-guvernamentale, instituțiile și unitățile de cult care desfășoară evenimente culturale, precum și activități socio-educaționale, sau de sport, sunt invitate să depună proiecte pentru a obține fonduri nerambursabile din bugetul administrației județene.

Pentru susținerea proiectelor care se încadrează în domeniul socio-educațional a fost alocată suma de 500.000 de lei. Structurile sportive vor împărți suma de 1.200.000 de lei, în timp ce entitățile care derulează programe în domeniul cultural vor beneficia tot de 500.000 de lei.

Pentru cultele religioase recunoscute legal, Consiliul Județean a repartizat o sumă de 2.000.000 de lei. Liderul administrației județene, Alin Tișe, a explicat că pentru a marca în mod corespunzător Centenarul Marii Uniri și pentru a facilita organizarea de acțiuni și activități specifice acestui domeniu a fost alocată, în plus, suma de 300.000 de lei.

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face începând de vineri, 2 martie 2018 și până în 16 martie a.c., ora 13.30, la Registratura Consiliului Județean Cluj.  Cei interesați trebuie să consulte noile Regulamente de acordare a finanțărilor nerambursabile care au fost aprobate în ședința deliberativului clujean din data de 31 ianuarie a.c., accesând pagina oficială a Consiliului Județean, secțiunea Hotărâri,http://www.cjcluj.ro/hotarari/1/2018/1.

În ceea ce privește formularele – tip și documentele ce trebuie completate/anexate în sprijinul cererilor de finanţare, precum şi alte reguli instituite prin regulamentele specifice, se poate consulta  secţiunea Formulare, de pe pagina Consiliului Județean –  http://www.cjcluj.ro/formulare/,

Nici un comentariu

Scrie un comentariu