Închide

Câte persoane pot vedea filme la cinematografele de cartier din Cluj potrivit noilor măsuri de siguranță

ActualitateAdministrație by Luminiţa Silea - sept. 05, 2020 0 147

Cinematografele administrate de Primăria municipiului Cluj-Napoca se redeschid de duminică, 6 septembrie, cu o nouă organizare a sălilor de cinema, care permite respectarea regulilor necesare în contextul pandemiei. Potrivit noilor măsuri de distanțare socială impuse la deschiderea sălilor de spectacole, 40 de persoane pot vedea filme la Cinematograful Dacia și 35 de persoane la Cinema Mărăști.

Accesul clujenilor la filme este în continuare gratuit. Proiecțiile vor fi zilnice, iar în weekend acestea vor fi destinate în exclusivitate copiilor.

„Pentru respectarea distanțării sociale, capacitatea maximă pentru Cinema Dacia este de 40 de persoane și 35 de persoane pentru Cinema Mărăști.
De asemenea, au fost luate toate măsurile necesare pentru ca spectatorii să poată urmări proiecțiile în deplină siguranță: marcarea distinctivă a scaunelor pentru public, realizarea triajului observațional și a circuitului unidirecțional, dezinfectant, afișarea mesajelor informative pentru respectarea măsurilor, efectuarea dezinfecțiilor periodice. Conform măsurilor impuse, purtarea măștii de protecție este obligatorie la proiecțiile de film pe întreaga durată a desfășurării evenimentelor”, a anunțat Primăria.

Potrivit municipalității, în prima săptămână vor rula câteva animații clasice: Alice în Țara Minunilor, 101 Dalmațieni II, Tom și Jerry, Peter Pan sau Hotel Transylvania III, dar și producții premiate internațional precum: The Martian (2015), Darkest Hour (2017) sau Manchester by the Sea (2016).

Programul cinematografelor și informații suplimentare:
https://www.facebook.com/CinemaDaciaCluj
https://www.facebook.com/CINEMAMARASTI/

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.