Închide

Cât costă biletele la România – Norvegia, reeditarea semifinalei de campionat mondial de la Cluj

Sport by Actual de Cluj - feb. 03, 2016 1 465

La mai puțin de trei luni de la semifinala de campionat mondial, naționala României întâlnește campioana mondială Norvegia la Cluj, peste o lună, în Sala Polivalentă, iar biletele au fost puse în vânzare.

Biletele costă 30 de lei pentru categoria IV, 50 de lei la categoria a treia, 60 de lei la categoria II, 80 de lei la categoria I și 250 de lei la categoria VIP. Organizatorii așteaptă nu mai puțin de 7.000 de spectatori în tribune, mai ales că această asistență-record a mai fost atinsă o dată la o competiție de handbal – Trofeul Carpați (foto).

În semifinala campionatului mondial, în decembrie anul trecut, România a fost învinsă de Norvegia după prelungiri, 35-33.

Citește și:

SPECIAL Ziua în care am învins campioana mondială la Cluj

Naționala de handbal feminin va juca la Cluj cu Danemarca și Muntenegru. Miza? Calificarea la Jocurile Olimpice. “Vom fi acasă cu 7000 de fani în spate”

Cluj, capitala sportului românesc! Evenimentele majore care vor fi găzduite începând din acest an

Un comentariu

  1. Atentie daca cumparati bilete prin reteaua eventim.ro….pe langa comisioanele de care esti anuntat in momentul tranzactiei (3lei +2%) mi-au retras de pe card cu 12 lei (6% din valoarea biletelor) in plus fata de suma finala. Verificati-va extrasele de cont!

Scrie un comentariu

  • Articole similare