Închide

Castelul Bánffy din Răscruci, proaspăt reabilitat, intră în circuitul TIFF cu proiecție de film și o petrecere de grădină

Actualitate by Actual de Cluj - mai 15, 2024 0 58

Castelul Bánffy din Răscruci, proaspăt reabilitat, intră în circuitul festivalului de film Transilvania cu proiecție și o petrecere de grădină.

Domeniul de lângă Cluj-Napoca va găzdui Garden Party la Castel, un eveniment care îmbină filmul cu muzica, marți 18 iunie seara după ora 18. Acesta include un tur al castelului, un concert al ansamblului de violoncele PlaCello și proiecția celui mai recent film în care joacă Anthony Hopkins – ”O viață remarcabilă / One Life”, în regia britanicului James Hawes. Petrecerea are și un dress code pentru cumpărătorii de bilete, ”garden party chic”.
Construit în secolul XVIII, Castelului Bánffy din Răscruci și-a recăpătat strălucirea anul acesta în urma unor ample lucrări de restaurare și conservare. Este înconjurat de un parc care include un lac cu ponton. Proiecția filmului începe la ora 21.45 și se încheie la ora 23.35. Parcarea în zona castelului Bánffy este limitată, astfel că organizatorii recomandă transportul cu autocarele tur -retur pe care festivalul le va pune la dispoziția participanților. Acestea vor pleca de la Iulius Mall Cluj în intervalul 17.30 și 19. Returul spre Cluj-Napoca va începe la finalul proiecției de film. Prețul călătoriei nu este inclus în prețul biletului de participare la eveniment și se va achita separat. Biletele de intrare costă 60 de lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu