Închide

Când vom avea internet în Parcul Central

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 10, 2015 0 386

Administrația locală a anunțat primele termene pentru extinderea internetului gratuit wi-fi în Parcul Central și în Piața Muzeului. Aceste zone vor fi echipa în așa fel încât în următoarele două luni să ofere acces gratuit la rețeaua de internet tuturor doritorilor.
Primarul Emil Boc a anunțat că rețeau de internet gratuit va fi disponibilă în Parcul Central începând din 15 iunie. În ceea ce privește Piața Muzeului, vom avem internet gratuit din luna iulie.

Anul acesta, administrația locală a inițiat un proiect prin care să ofere internet gratuit clujenilor și turiștilor în mai multe zone publice din Cluj-Napoca. Prima zonă unde există wi-fi este Piața Unirii, rețeaua având acoperire până pe B-dul Eroilor, în zona hotelului Meteor, acoperind și terasele din zonă.

Rețeaua gratuită este Cluj Wifi Free. Cum funcționează: aştepţi conectarea, apoi apare pe ecran „wifi cluj napoca”, un serviciu oferit de Primăria Cluj-Napoca şi ai posibilitatea să accesezi una din cele cinci limbi pentru a-ţi completa câteva informaţii de bază, apoi te poţi conecta la hotspotul aferent. Dacă nu ai un cont de utilizator îţi creezi un nume de utilizator, alegi o parolă, răspunzi la câteva întrebări de bază (dacă eşti vizitator sau locuitor al municipiului, dacă desfăşori această activitate pentru divertisment sau muncă) şi apoi ai dreptul la 30 de minute de internet gratuit cu posibilitatea de prelungire ulterior.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE CEARTA POLITICIENILOR CLUJENI PRIVIND PROIECTUL DE INTERNET GRATUIT

Paternitatea și maternitatea internetului wireless din centru. Cu Emil Boc și Claudia Anastase

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare