Închide

Când dragostea durează o lună

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 01, 2015 0 585

Veste neașteptată din ograda Universității Cluj. Se pare că antrenorul Mihai Teja, sosit de puțină vreme, a plecat de la echipă pentru a semna cu ASA Târgu Mureș. Diferență de nivel, de ligă, de bani.

De altfel, antrenamentul de astăzi al echipei a fost condus de Costel Pană, spre mirarea jucătorilor. „Am venit să ajut această echipă, obiectivul este să creștem acești jucători talentați, ca mai apoi să-i vindem la alte cluburi. Puteam să cer falimentul în ultimul an, dar n-am făcut-o pentru că țin la U Cluj”, a fost unul dintre mesajele transmise de Teja după instalarea sa pe bancă, în urmă cu o lună de zile.

Ei bine, tehnicianul a plecat la prima ofertă, alegând să semneze cu o echipă din Liga 1, ASA Târgu Mureș, rămasă recent fără italianul Cristiano Bergodi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.