Închide

Record de asistență la parada militară de azi din centrul Clujului

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 01, 2015 1 635

Record de asistență azi la parada de Ziua Națională din centrul Clujului, unde profitând de vremea neobișnuit de caldă pentru această perioadă mii de clujeni au format cordoane de oameni prin mijlocul cărora a trecut parada militară.

Aceleași transporturi amfibii blindate, aceleași baterii antiaeriene, aceleași mașini, ba probabil și aceiași militari, minus elicopterul adus acum trei ani în centrul Clujului ca experiment, nerepetat ulterior, dar nu și aceeași asistență – căci cea din acest an a fost de mult mai mare amploare decât cea din anii trecuți, aceasta și pentru că vremea de azi a fost neobișnuit de caldă.

Parada a fost precedată de o depunere de coroane – zeci de instituții și cam toate partidele politice și-au adus omagiile de ziua națională prin coroane depuse pe suporți în fața statuii lui Avram Iancu.

Vezi cum a fost parada de azi:

< Articolul precedent

Articolul urmator >

Un comentariu

  1. Chiar daca ar fi fost alta tehnica,autorul articolului oricum nu si-ar fi dat seama.Din pacate….
    Dintre toti cei prezenti doar reprezentantii mass media nu au oferit onorul cuvenit Imnului National.Pipitzele de la A1 aveau povesti foarte importante de spus exact in acel moment.Rusine sa va fie!

Scrie un comentariu