Închide

Canalul Morii, groapa de gunoi a Clujului

Actual de ClujAdministrație by Actual de Cluj - mai 19, 2014 1 1069

Primăria din Cluj-Napoca a amenajat canalul Morii în zona centrală, dar porțiunea lăsată de izbeliște în ultimii ani arată ca o groapă de gunoi. Un ofițer MApN a sesizat situația și îi bate obrazul primarului Emil Boc.

Ciprian Tătar îi reclamă primarului situația de pe strada Câmpul Pâinii, în spatele unei spălătorii auto. „Din păcate, cu excepția porțiunii din centrul orașului, canalul este într-o stare de degradare continuă, plin de gunoaie, multe porțiuni din zonă industrială, precum cea din imagini, reprezentând adevărate focare de infecție”, spune el.   Porțiunea din spatele spălătoriei Nova este una dintre cele mai mizerabile din oraș, adaugă el, angajații spălătoriei făcându-și un obicei din a aruncă orice fel de gunoaie și deșeuri în Canalul Morii.

„Este pur și simplu revoltător ceea ce se întâmplă acolo și m-aș bucura să văd că se iau niște măsuri urgente în această privință”, spune Tătar.

canalulmorii3

Cele mai noi lucrări de amenajare a canalului datează din 2010, când a fost reabilitată porțiunea dintre strada Regele Ferdinand și piața Mihai Viteazu. Lucrările realizate de Concefa SA au costat, atunci, 3,5 milioane de lei.

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu